Anda Marin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

610 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

 

Pentru că fiecare clipă a vieții reprezintă un dar, iar cei de la HOSPICE Casa Speranței oferă demnitate și speranță persoanelor care suferă de boli incurabile, de ziua mea îmi doresc foarte mult să îi susțin în activitatea de îngrijire a pacienților (adulți și copii).

 

Circa 30 de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport și au mai mult timp liber la dispoziție.

 

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, daca vă ganditi ce cadou să îmi luați, vă rog din suflet ca acesta să fie o donație pe această pagină.

 

Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

7 Donatii

[aprecieri]
19 Feb 2020

Anonymous

30 RON
Donație primită offline de la Emilia M.
17 Jun 2019

Anonymous

75 RON
02 Jun 2019
28 May 2019

Anonymous

75 RON
28 May 2019
La multi ani draga Anda!
27 May 2019
La mulți ani!
27 May 2019