Alerg EU pentru EI!

 

Robert Hajnal Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
25,639 RON
Sumă strânsă
17,000 RON
Target
125
Donații
Vreau să fac o donaţie!

”When I is replaced with WE even illness becomes wellness” (Malcom X)

Cum ar fi viața ta dacă mâine ai afla că ai o boală apărută din senin iar medicul ți-ar mai da un an de trăit? Sau chiar mai puțin, poate doar o lună? Cum ai trăi? Cu spaimă? Cu furie? În grabă? Ce calitate ar mai avea viața ta?

Sunt întrebări de care am fugit mereu. Probabil și tu ai făcut la fel. E o realitate de la care preferi să îți întorci privirea …sau gândul, să nu ajungă la tine sau la cei dragi ai tăi.

Două alergări mai târziu m-am gândit că în fiecare clipă cineva simte cum îi fuge pământul de sub picioare când primește un diagnostic grav. Și m-a durut gândul ăsta.

Două minute mai târziu mă gândeam ce pot face eu pentru acești oameni. Și m-am decis.

Pe 13 iulie, alerg la crosul HOSPICE Casa Speranței 12 ore pe bandă, fără oprire. Să sufăr pentru suferința lor, dar măcar să iasă ceva bun din asta.

Înainte de toate, mi-am propus:

1. Să cunosc poveștile oamenilor care au suferit de cancer sau trec prin suferința bolii prin vizite la HOSPICE Brașov    

2. Să strâng fonduri pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței    

3. Să stabilesc un record național de 12 ore de alergare pe bandă; Pe scurt, să petrec 12 ore, făcând ceea ce-mi place pentru un scop mai mare ca mine

 Dacă ai intrat pe acest profil probabil că știi câte ceva despre mine. Iubesc alergarea. Dacă mâine mi-ar zice cineva că nu mai pot alerga, pentru mine ar fi o tragedie, realitatea ar fi la ani lumină departe de așteptările mele. Pentru că îmi doresc să alerg zilnic, să mă bucur de familie și să privesc cu optimism fiecare zi ce mi-a mai rămas. Dar mă gândesc la cei care nu au norocul să se bucure de ce le place pentru că sunt prea ocupați să lupte. Să lupte pentru viață, desi viața ar trebui să fie mai degrabă o călătorie, nu o luptă.

Pentru EI mă voi lupta și eu cu o bandă de alergare, timp de 12 ore. Pentru ca ei să se bucure mai mult și să sufere mai puțin. Mi-am propus să strang 17.000 de lei pentru această cauză, bani care ar ajuta echipele HOSPICE să facă 100 de vizite la domiciliul pacienților. Dar pentru asta, am nevoie și de ajutorul tău. Orice donație, oricât de neînsemnată ar putea părea, pentru EI contează!

Vestea bună este că sponsorul cursei mele, Belaqva, va dubla suma strânsă la final pe această platformă. Așa că dacă tu donezi 100 de lei, Belaqva va dona de asemenea 100 de lei și uite așa putem rostogoli binele către mai multe persoane care au nevoie de Casa Speranței. Ești cu mine?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Aleargă să faci bine. Cu pași mici, cu pași mari, în familie sau cu prietenii, pe distanțe scurte sau mai lungi. Aleargă TU pentru EI! Ei sunt copiii și adulții cu boli incurabile, prinși într-o cursă a cărei miză e însăși viața. De 10 ani alergăm pentru ei, pe Aleea de Sub Tâmpa, pentru a le oferi speranță și clipe senine. Ediția din acest an își propune strângerea de f

 

125 Donații

[PRIVATE DONATIONS]
Robert Hajnal : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg EU pentru EI!