Roxana Andries - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu am primit ce mi-am dorit mai mult anul acesta. Ajuta-i si pe copiii de la tabara de vara Hospice sa petreaca niste clipe minunate.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține Taberele de Vara HOSPICE 2019

Sănătoși sau bolnavi, copiii așteaptă cu aceeași nerăbdare vacanța de vară. Pentru că orice copil merită să viseze, să-și facă planuri, să râdă și să se bucure de copilărie, HOSPICE organizează și anul acesta cinci tabere pentru micii noștri pacienți, dar și pentru copiii pacienților noștri.

4 Donatii

Dora & Iulian

100 RON
Happy birthday, Roxi! :* :*
07 iul 2019

Adi

50 RON
03 iul 2019

Anonymous

100 RON
03 iul 2019

Simona si Emi

100 RON
La mulți ani, Roxy!
03 iul 2019