Talida Pistol - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

355 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni

De ziua mea îmi doresc foarte mult să susțin unul dintre proiectele celor de la HOSPICE Casa Speranței, care de 27 de ani au in îngrijire pacienți, adulți și copii ce suferă de boli incurabile.

Este vorba despre Taberele de vara, care au loc de 15 ani și fac parte din suportul pe care îl oferă HOSPICE. Activitățile au ca scop creșterea stimei de sine a copiilor, învățarea unei relaționări adecvate, gestionarea echilibrată din punct de vedere emoțional a situației medicale, precum și dezvoltarea abilităților practice. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile sa primeasca un moment de normalitate, în care să se bucure de copilărie.

Asadar, in cazul in care v-ati gandit sa-mi faceti un cadou, as dori ca acesta sa fie o donatie pe această pagină.

 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Sperantei

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Ajută-ne să-i scoatem din izolare pe copiii cu boli incurabile și cu prognostic de viață limitat. La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE București, cei mici au parte de activități de tera

5 Donatii

Cu mult drag! :)
27 Sep 2019
24 Sep 2019

Anonymous

30 RON
24 Sep 2019

Anonymous

75 RON
24 Sep 2019
La multi ani prietena mea draga, cu suflet frumos! O initiativa minunata
24 Sep 2019