Monica Danica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU COPIII CU BOLI INCURABILE

125 RON Donatii stranse
25% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Maratonul Internațional Bucuresti reprezintă pentru mine o cursă de suflet, fiind primul maraton pe care l-am alergat și care mi-a arătat cât de puternici sunt oamenii.

Voi intra cu bucurie pentru a doua oară în această cursă, cu dorința de a aduce un strop de speranță și încă o zi în care optimismul învinge suferința pacientilor Hospice, copii și adulți cu boli incurabile!

Împreună putem să îi ajutăm!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

Succes :)!
12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
15 Sep 2019
14 Sep 2019