Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERGAM IMPREUNA PENTRU HOSPICE!

520 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntar si alerg de 8 ani cu drag si in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

La Maratonul Raiffeisen Bank 2019 voi alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei si impreuna imi doresc sa ajutam oamenii care sufera de boli grave pentru ca acestia sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Cu speranta ca, intr-o zi va fi recastigata demnitatea suferintei bolnavilor in lupta pentru viata lor sa alergam ajutam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Te-am Solomon

150 RON
Va mulțumim frumos pentru inspirație!
21 Oct 2019

SM Bornuz

55 RON
Succes! :)
09 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Cu deosebit respect o alergatoare!
09 Oct 2019

Cristina Andras

55 RON
Felicitãri pentru ceea ce faceti! Si mult succes in continuare.
09 Oct 2019
Succes, Maria! "Binele in pas de alergator"
07 Oct 2019
Bravo, mami!
16 Sep 2019

Anonymous

50 RON
Cu deosebit respect!
16 Sep 2019

Maria Mocanu

30 RON
Sa alergam impreuna pentru o cauza nobila "ingrijirea paliativa in Romania" in echipa Hospice!
16 Sep 2019