Cel mai frumos cadou

 

Alina Gheonea Fundația HOSPICE Casa Speranței

73.28% Complete
1,832 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, 

În acest an, în loc să primesc cadouri pentru ziua mea de naștere, aș dori să donez această zi specială pentru o cauză dragă mie.

Am ales să susțin HOSPICE Casa Sperantei, o organizație care oferă, în mod gratuit, îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile sau limitatoare de viață, precum și sprijin pentru familiile acestora.

Eu am facut in ultimele luni voluntariat la ei si i-am cunoscut mai indeaproape, si fac niste lucruri extraordinare.

De ziua mea, urarea pentru voi este să aveți timp pentru fapte bune și să vă încărcați sufletul de împlinirea că ați oferit speranță. Să aveți mulțumirea că dorințele celor mai greu încercați se împlinesc și datorită vouă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Anonymous

155 RON
Să fie cu folos
06 Mar 2024
28 Feb 2024

Anonymous

75 RON
28 Feb 2024

A&A Cuturela

150 RON
La multi ani, Alina! Foarte frumoasa initiativa, te caracteriseaza din plin, esti minunata❣ Iti transmitem tie si tuturor persoanelor care se vor bucura de acest gest al tau, multa dragoste, pupici si imbratisari 🤗❣❤❣❤🤗🤗❤🤗❤
24 Feb 2024
La mulți ani, Alina!
01 Feb 2024

Anonymous

100 RON
01 Feb 2024

Anonymous

150 RON
La multi ani!
01 Feb 2024
01 Feb 2024

Anonymous

300 RON
La multi ani, Alina, cu multa fericire! Frumoase initiativa!
01 Feb 2024
Telepatie! Chiar simțeam sa fac un gest frumos 🌺😘😘
01 Feb 2024
01 Feb 2024
De la Gigi pentru sustinerea cauzei Alinei, cu ocazia zilei ei de nastere . La Mulți Ani Alina !
01 Feb 2024
Alina Gheonea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou