Claudiu Beletoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

100+ km și ajutor pentru centrul socio-medical HOSPICE pentru copii!

425 RON Donatii stranse
50% Complete
850 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Viața este firul fragil care se poate rupe în orice moment. Este greu să te gândești că nu ești invincibil, mai ales în primii ani de viață, când toată lumea pare să fie a ta!

Clasa I... multe jocuri în pauze, entuziasmul de a cunoaște colegi noi și un chef nebun de joacă. Pare a fi combinația ideală pentru o copilărie plină doar cu amintiri frumoase, însă nu a fost așa în cazul meu. La vârsta de 7 ani, într-un joc banal cu mai mulți colegi de școală, am suferit un accident în urma căruia doctorii au pus diagnosticul de amputare a brațului meu drept.

Datorită faptului că am o familie care a luptat pentru mine, m-am bucurat de o salvare miraculoasă și de continuarea unei vieți normale, motiv pentru care sunt recunoscător in fiecare zi. Port și astăzi ca parte din mine semnul pe care operația din copilărie l-a lăsat pe brațul meu drept. Îmi aduce mereu aminte că depinde doar de mine să transform o aparentă problemă într-un rezultat pozitiv. În același timp, înțeleg că este în responsabilitatea mea să fiu alături de copiii care se confurntă cu un diagnostic medical sever.

De asemenea, am și un frățior în vârstă de 6 ani, David, care a avut provocări de sănătate când s-a născut. Mi-am propus să fiu un exemplu și pentru alegerile lui din viitor. Când va crește, îmi doresc să poată și el sprijini prin acțiunile lui, acele ONG-uri care au ca domeniu de activitate sănătatea în rândul copiilor.

Pe 13 Iulie iau startul ultramaratonului montan Marathon 8500 pentru HOSPICE, în favoarea tuturor copiilor care se vor bucura de serviciile centrului socio-medical de la Adunații Copăceni!

Coordonatele cursei: 4 urcări la Vârfu Omu
Lungime traseu: 100.5 km
Diferență de nivel: 8.500 metri 

Îmi propun ca target 850 de lei pentru micuții de la centrul de resurse HOSPICE București.

Vă lansez invitația ca împreună să contribuim ca normalitatea să nu mai fie o raritate! Fiecare copil merită dreptul la fericire și o copilărie plină de amintiri fantastice.

FĂ O DONAȚIE PE ACEASTĂ PAGINĂ!

Apasă butonul verde pe care scrie “Vreau să fac o donație!”.

POŢI TRIMITE AJUTORUL TĂU ȘI PRIN TRANSFER BANCAR:

LEI: RO49 BPOS 8520 2606 441 RON01 Banc Post București
SWIFT: BPOS ROBU
CUI: 4921504
Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei 

DACĂ REPREZINŢI O SOCIETATE COMERCIALĂ, SUSŢINE HOSPICE DIRECŢIONÂND PÂNĂ LA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT, ÎN BAZA LEGII SPONSORIZĂRII:

LEI: RO30 RZBR 0000 0600 1220 1968 Raiffeisen Brasov
EUR: RO78 BPOS 0800 2606 441 EUR01 Banc Post Brașov 
SWIFT: BPOS ROBU
CUI: 4921504
Fundatia HOSPICE Casa Speranţei 

Pentru detalii și completarea online a contractului de sponsorizare poţi vizita site-ul HOSPICE: 20.hospice.ro 

DESPRE HOSPICE CASA SPERANȚEI

ONG înființat în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, precum și echipe mobile în Făgărașși Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

7 Donatii

;)
14 Jul 2018
Mult succes, Claudiu! Felicitari pentru eforturile pe care si tu si Eliza le faceti constant si cu entuziasm pentru copiii acestia.
14 Jul 2018
Stiu cat de complicat este sa fii singur pe munte si sa incerci sa iti invingi balaurii. Stiu si cat de greu este pentru cei de la Hospice sa duca la bun sfarsit lucrarea de la Adunatii Copaceni si sa deschida in curand centrul acela minunat. Bafta & Bravo, Claudiu!
13 Jul 2018
13 Jul 2018
Succes, Claudiu !
11 Jul 2018

Mihai Mihalcea

25 RON
Bravo Claudiu!
10 Jul 2018

Eliza Nițescu

20 RON
Baftă, Pisu! :-)
10 Jul 2018