Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

Status: Fundraising

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

[ Show more ]

814,759 RON

Sumă:

45

Galantomi:

990

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata sunt de multe ori neglijati de sistemul de sanatate din Romania iar acei care sufera o trauma ca rezultat al pierderii unui parinte sau a unui frate au de multe ori de suferit din punct de vedere social.

Incercand sa raspunda  acestor nevoi, HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical la Adunatii Copaceni, menit sa ofere o alternativa unica de servicii medicale si sociale, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor. Centrul va cuprinde: o unitate cu 12 paturi (conacul) pentru copii, spatiu de cazare pentru taberele de vara  (este deja facuta renovarea si operam tabere de 3 ani), spatiu de cazare pentru “families in distress”, familii care sunt in strada si au nevoie de cazare temporara pana cand asistentii nostri gasesc o solutie permanenta, centru de zi, centru educational, un spatiu dotat ca sala de conferinte unde vom tine traininguri atat pentru specialisti cat si pentru familiile pacientilor, ajutandu-i sa fie independenti, sa-si poata ingriji mai bine copiii.

Cine sunt beneficiarii centrului? Copii cu boli genetice (epidermoliza buloasa, fibroza chistica etc.), neurologice (tetrapareza spastica, distrofii musculare, scleroza multipla, scleroza in placi etc), fratii si surorile pacientilor de la oncopediatrie si copii ai unor pacienti adulti cu diagnostic oncologic in faze terminale, toti fiind afectati social, financiar si emotional.

Cu ajutorul vostru ne dorim sa  asiguram anual, la Adunatii Copaceni : 400 internari in unitatea cu paturi din conac, 2000 de vizite pentru evaluare si/sau centrul de zi, tabere pentru 300 de copii, suport si consiliere pentru 600 de membri ai familiilor pacientilor si pregatirea a 250 de specialisti.

Pentru mai multe detalii depre proiect, va rugam sa accesati:

 https://vimeo.com/105567409

 https://www.youtube.com/watch?v=TA_Bo_UDpsI

 https://www.youtube.com/watch?v=ZrUBOa7R8SU&feature=relmfu