Sustine alaturi de mine constructia Spitalului Sperantei / Support with me the construction of the Hospital of Hope

 

Tinu Zoicas Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Voi pedala alaturi de Hospice Casa Sperantei la evenimentul Hope on Wheels 2024 din 18/19 Mai unde m-am înscris la cursa de 40 de km.

Fiecare kilometru pedalat înseamnă 1 euro care se va duce direct către construcția Spitalului Speranței, un spital absolut necesar pentru cei peste 22.000 de copii cu boli limitoare de viață, dintre care doar 2 din 10 pot primi îngrijire și alinare din partea sistemului.

Daca vrei sa ajuti si tu la construirea acestui spital poti sa donezi pe pagina mea de strangere de fonduri de pe Galantom.

Multumesc!

----------------------------------------------------------------------------

I will ride with Hospice Casa Sperantei at the Hope on Wheels 2024 event on May 18/19 where I signed up for the 40 km race.

Each kilometer cycled means 1 euro that will go directly to the construction of the Hospital of Hope, a hospital absolutely necessary for over 22,000 children with life-limiting diseases, of which only 2 out of 10 can receive care and relief from the system.

If you want to help build this hospital you can donate on my fundraising page on Galantom.

Thanks!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels. Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la cap

 

4 Donații

Succes in strangerea de fonduri
22 May 2024
15 May 2024
15 May 2024
14 May 2024
Tinu Zoicas : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Sustine alaturi de mine constructia Spitalului Sperantei / Support with me the construction of the Hospital of Hope