Georgiana Paul - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

970 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, mai ales în vremurile acestea în care cei mai vulnerabili au mai multă nevoie de noi ca oricând.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru pacienții de la HOSPICE Casa Speranței pentru că în această perioadă ei fac parte din cea mai vulnerabilă categorie. Mulți pacienți oncologici sunt externați din spitale și HOSPICE devine pentru ei una din puținele alternative de sprijin.

După cum știu unii dintre voi soacra mea a fost îngrijită de HOSPICE la fel ca și alți oameni dragi mie. Pentru mine si familia mea HOSPICE a fost un sprijin enorm in acele momente grele prin care am trecut. Am aflat astfel că a avea alături o echipa de oameni dedicați, umani și adevărați profesioniști în același timp, poate face minuni. Minuni care s-au tradus în zile fără durere, zile în care am recăpătat speranța că cei dragi nouă pot trăi cu demnitate și pot găsi împăcăre în fiecare clipă.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face anul acesta, când nu ne mai putem întâlni, este să fii alături de mine virtual și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către HOSPICE.

Împreună suntem mai buni!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe 
ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

12 Donatii

HOScolegii

260 RON
La mulți ani, Georgiana, să fii sănătoasă și să ai zile încărcate de bucurii! Să ne revedem cu bine!
20 apr 2020
La multi ani, Deni!
20 apr 2020
La multi ani! te imbratisam
20 apr 2020
La multi ani fata frumoasa si bună,sa ai sănătate și bucurii 1000 de ani de acum încolo!
18 apr 2020

Mirela

100 RON
La multi ani frumosi, Geo! Si dupa nebunia asta, sa ne vedem in jurul unui tort.
16 apr 2020

Bianca

50 RON
La multi ani!
14 apr 2020
13 apr 2020
La mulți ani! si mulți pupici pentru 20 aprilie.
13 apr 2020

Nina

50 RON
13 apr 2020
La multi ani fata mea.Ma bucur ca pot sa ajut Hospice.
13 apr 2020

Angela D

50 RON
La multi ani ! Sa fii inconjurata de multa iubire!
13 apr 2020
12 apr 2020