Cancerul nu stă la distanță!

Știm cum e să primești o veste neașteptată pentru care nimic nu te putea pregăti, să te afli în fața unui moment critic și să se schimbe totul, deodată, pentru tine și pentru cei dragi. De 28 de ani, la HOSPICE Casa Speranței suntem împreună în cele mai grele momente ale pacienţilor noştri, cu un întreg sistem de suport pentru ei și pentru familiile lor. Am învățat împreună că, în situațiile critice, îngrijirea medicală şi suportul clinic sunt la fel de importante ca empatia și solidaritatea.

Bolile incurabile și cancerul nu țin cont de context, tratamentele și durerea nu pot fi puse pe pauză, iar pacienții noștri copii și adulți au nevoie urgentă de sprijin și îngrijire de specialitate. Ultimele zile ne-au arătat, din nefericire, efectele necruțătoare pe care le are virusul asupra pacienților oncologici sau cronici. Pentru ei, mai târziu poate fi prea târziu.

Cele două spitale ale noastre, din București și Brașov, sunt deschise ca până acum, 24/24, iar medicii, asistentele și întreg personalul clinic de la HOSPICE rămân alături de pacienții care au nevoie de noi. Toate serviciile pe care le oferim în cele două spitale ale fundației sunt gratuite pentru pacienții noștri și pentru familiile lor, dar nu putem continua fără sprijin.

Facem un apel la solidaritate și la implicare: vă rugăm să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer, deoarece #cancerulnustăladistanță! Vom putea să oferim îngrijire paliativă gratuită pentru cât mai mulți pacienți și, totodată, să sprijinim eforturile depuse de autorități și să contribuim la degrevarea spitalelor publice de pacienții incurabili doar cu sprijinul comunității, al companiilor și al celor care cred în cauza îngrijirii paliative. Doar cu sprijinul vostru.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,595 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Cancerul nu stă la distanță!

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Cancerul nu stă la distanță!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Cancerul nu stă la distanță!

Te așteptăm cu provocări sportive de acasă pentru o cauză caritabilă pe Galantom!

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Cancerul nu stă la distanță!

Provocare constă în ați tunde părul la zero pentru a empatiza cu bolnavii de cancer și a atrage atenția asupra greutăților cu care ei se confruntă în lupta cu aceasta boală pentru care nu s-a descoperit un leac.

 

 

1,595 RON

Suma:

1

Galantomi:
15 Donatii

Pagini fundraising

Trying times - time to try!

Short version - I`m gonna shave my hair. If you donate to cancer care in Romania via the link below. It`s crucially important now for them.   Long ve

10,000 RON Target
1,595 RON Suma
15 Donatii
15.95% Complete