Sorin Călțun - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fac bine de acasă. Sorin Călțun

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hospice, este pentru foarte multi pacienti bolnavi de cancer, sau care au o boala incurabila singura speranta,pentru o viata mai buna.Izolarea face ca  activitatea voluntarilor sa fie dificila.

Daca nu putem efectiv sa ajutam,de acasa, din izolare, putem face mici gesturi pentru a sprijini bunul mers al activitatilor zilnice de la Hospice,prin donatii .

Pentru a va convinge sa veniti alaturi de noi, voi face zilnic 3000 de pasi,20 de abdomene si 20 de genuflexiuni.

Donati,fiti mai buni cu cei aflati in suferinta.

Multumesc anticipat.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!