Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Evelina Grădinaru Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
3,758 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
23
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Făcând o retrospectivă, zâmbesc amintindu-mi că fiecare aniversare a mea a fost deosebită. Pe această cale, mulțumesc tuturor care mi-au arătat dragostea lor, făcând din ziua de 8 mai, o zi specială.

La fel a fost și cea din anul 2013, deosebită într-un cu totul alt sens...prin plecarea tatălui meu dintre noi, pentru care Dumnezeu a ales o zi aparte, o zi din Săptămâna Luminată, si exact ziua în care fiica-i îi venise pe lume cu  24 ani în urmă... Cu siguranță, deloc întâmplător, marcant pentru toți anii ce aveau să urmeze, spre folosul meu sufletesc...

De ce e important pentru mine, acum, în contextul actual, ca darurile voastre să se transforme în donație pentru Hospice?

Hospice ocupă un loc deosebit în sufletul meu, câștigat pentru totdeauna. Hospice a însemnat pentru tata începutul împăcării lui cu ideea de a pleca din această lume. Echipa Hospice i-a arătat tatălui, în cele 14 zile petrecute în centrul lor, dăruire, dedicare în îngrijirea lui, în ciuda formei de cancer neplăcute ce a avut-o și ne-a învățat pe noi cum să procedăm mai departe, în îngrijirea lui. Hospice mi-a dat prilejul să petrec cele mai frumoase ultime momente alături de el și aș putea continua...Nu sunt doar teorii citite pe internet despre Hospice, ei chiar fac toate acestea pentru bolnavii de cancer GRATUIT, de 28 ani, susținându-se din donații.

Prin urmare, dragi prieteni care obișnuiți să mă bucurați cu darurile voastre, vă ușurez munca (pentru că mulți stiți că sunt selectivă și poate prea practică) și vă îndemn să îmi faceți un dar cu totul aparte: sprijiniți munca acestor oameni care se confruntă acum cu mari probleme de fonduri, din pricina situației actuale, ei fiind un ONG (vă îndemn să citiți despre ei, pe cei care nu le cunoașteți povestea), îmi bucurați și mie sufletul și vă ușurați de gândul: ce să îi iau Evelinei? Pentru că “mai fericit este a da, decât a lua.”

Bucurie multă și vă mulțumesc anticipat pentru darurile voastre! 

 

P.S. Suma de 800 RON nu reprezintă un target, ci doar începe cu 8.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

23 Donații

LA MULȚI ANI! Ai avut, ai și vei avea întotdeauna un loc cu totul aparte în inima mea! Unele dintre persoanele pe care le întâlnim pe parcursul vieții sunt speciale, fiind trimise de Dumnezeu pentru ca noi... să putem evolua altfel!... Tu ești una dintre ele! Îi mulțumesc Domnului și Îl rog să te mângâie cu sănătate și să-ți dăruiască tot ce-ți este de trebuință! Îngeri păzitori aproape! Îți îmbrățișez sufletul, atât de frumos și de sensibil, cu toată dragostea! Camelia
10 May 2020
Iti urez cu drag o aniversare cat mai frumoasa, in care sa fii inconjurata de multa dragoste si care sa iti mentina zambetul pe buze mult timp de acum inainte! La multi ani!
08 May 2020

Anonymous

550 RON
08 May 2020

Anonymous

75 RON
La mulți ani cu sănătate, iubire și liniște sufletească, Eve! Dumnezeu să îți binecuvânteze darul!
08 May 2020

Bogdan&Claudia

300 RON
#împreună
08 May 2020
La multi ani Evelina! Un gest deosebit de frumos pe care il faci de ziua ta prin a-i ajuta pe cei care au nevoie . Felicitari !
08 May 2020
150 RON
Suflet frumos....mantuire⚘⚘⚘
08 May 2020

Anonymous

75 RON
07 May 2020
Dar din dar se face Rai!❤
07 May 2020
Te imbratisam ! :)
07 May 2020

Anonymous

300 RON
La Multi Ani, Evelina! Doamne ajuta!
06 May 2020
La multi ani, draga Evelina! Te iubesc! :* 88*6 de la fiecare membru al familiei. Gabi, Marin, buni Nuti, buni Jeni, Mara si eu.
06 May 2020

Anonymous

60 RON
La mulți ani! Te pup! Sa ai parte de bucurii Eve!
05 May 2020

Anonymous

100 RON
05 May 2020
La multi ani cu bucurii
04 May 2020
150 RON
Te iubim!
03 May 2020

Anonymous

150 RON
18 Apr 2020

Anonymous

50 RON
Sănătate și putere!
17 Apr 2020

Valentina Cocu

75 RON
La mulți ani Eve!!! Felicitări pentru inițiativa. Tatăl tău a fost un om deosebit.
14 Apr 2020
din putin,cate putin se aduna...donez si eu,putin pt.cauza ta...LA MULTI ANI EVELINA..faci o treaba buna
13 Apr 2020
Mult succes in continuare
13 Apr 2020

Anonymous

85 RON
Un inceput tot cu 8 :) La multi ani, Evelici!
13 Apr 2020
13 Apr 2020
Evelina Grădinaru : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou de ziua mea!