Mihai Alexe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

1,087 RON Donatii stranse
72.466666666667% Complete
1,500 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Mihai Alexe. Am decis să mă implic în proiectul "Daruieste ziua ta!" al HOSPICE Casa Speranței, cu ocazia zilei mele de nastere, de 10 mai.

Pe oamenii deosebiți de la HOSPICE Casa Speranței îi cunosc bine și știu că ce promit aia fac.

Te invit să donezi, în loc să-mi cumperi cadou sau să te implici în proiectele lor. În urma donației sau a implicării tale, oamenii care suferă de boli oncologice pot beneficia de un real ajutor.  

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare. Poti afla aici mai multe despre proiect.

Îți prezint onorul militar care constituie forma supremă de manifestare a stimei, prețuirii și respectului față de tine, cel/cea care te-ai implicat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

11 Donatii

Anonymous

50 RON
18 May 2020

Florentina Rotaru

30 RON
La mulți ani!
12 May 2020
La multi ani bro! Sper sa ti aduca mai multa implinire de ziua ta acesta donatie catre un act caritabil
11 May 2020

Anonymous

75 RON
Sanatate! Traiasca Romania!
11 May 2020
10 May 2020

Anonymous

75 RON
10 May 2020

Anton

150 RON
10 May 2020

Anonymous

80 RON
08 May 2020
07 May 2020

Anonymous

100 RON
07 May 2020

Anonymous

100 RON
07 May 2020