Mirela Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

3,380 RON Donatii stranse
84.5% Complete
4,000 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aniversarile la HOSPICE sunt speciale, sunt mai altfel. Pentru copiii și adulții care înfruntă un diagnostic incurabil, aniversările nu se traduc în “a mai trecut un an”, ci în “m-am mai bucurat de încă un an“. Iar micii noștri pacienți își pun mereu aceeași dorință când suflă în lumânările de pe tort: “să fim bine și buni“.

Asta doresc și eu de ziua mea, să alegem să fim mai buni și să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși. Pentru că ei duc o luptă cumplit de grea: cu boala și cu toate durerile ei, cu prejudecățile și cu ei înșiși. Iar noi putem să le facem lupta mai ușoară, pentru că nimeni nu ar trebui să fie singur. În loc de cadouri și flori, mi-aș dori să le oferim împreună îngrijirea de care au atât de multă nevoie, urgent.

Va multumesc fiecaruia dintre voi care imi veti face ziua de nastere mai frumoasa!

#HOSPICEsuntemtoți


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cancerul nu stă la distanță!

Bolnavii de cancer din România sunt printre cei mai vulnerabili în fața infectării cu noul coronavirus. Suntem în situație de criză, iar spitalele din sistemul de stat sunt nevoite să ia măsuri și se pregătesc pentru ce va urma.

În acest moment, pacienții oncologici sunt pur și simplu trimiși acasă, uneori fără tratament. Sunt vulnerabili și sunt sunt cei mai predispuși la infectarea cu COVID-19 și potențiala propagare.

 

Facem un apel către toți oamenii de bine: vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe bolnavii de cancer! Sunt părinții noștri, prietenii noștri, colegii noștri, vecinii noștri, poate copiii noștri.

16 Donatii

24 Jul 2020

Anonymous

100 RON
19 Jul 2020
17 Jul 2020
La mulți ani!
17 Jul 2020

Anonymous

50 RON
17 Jul 2020

Ioana Rentea

150 RON
La multi ani frumosi! Sa fii sanatoasa si fericita!
17 Jul 2020
17 Jul 2020
16 Jul 2020

Anonymous

200 RON
Fiecare bănuț strâns să îți fie o floare, iar fiecare floare să își scuture petalele pe pragul zilelor în care știi să aduci atâta bucurie! Mirela dragă, îți urez de bine și frumos, de speranță și putere, de drum lin prin sufletele oamenilor. Îți urez să rămâi nucleu în jurul căruia gravitează oameni frumoși, îți doresc să poți zâmbi mereu la fel de frumos, să fii bună și dreaptă așa cum te știm, să îți fie casa și munca loc de împlinire. Și mai vreau să știi că te chem în fiecare dimineață când liniștea și timpul lasă loc de rugăciune și recunoștință. La mulți ani, om minunat!
16 Jul 2020

Anonymous

200 RON
la mulți ani! Să fii fericită și să o împărtășești în continuare cu cei care au nevoie. Nu te cunosc, dar ceva îmi spune că ești un om minunat :)
16 Jul 2020
La multi ani! Iti doresc tot binele din lume!
16 Jul 2020
La multi ani minunati ca tine Mirela!! Si multa , multa putere de munca si facut bine in continuare! Te pup cu drag!
15 Jul 2020
La mulți ani fericiti, Mirela!
15 Jul 2020

Vik&Ing

100 RON
La multi ani!
15 Jul 2020

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
15 Jul 2020

Daniela

500 RON
La multi ani fericiti si sa fii mereu in lumina binelui!
15 Jul 2020