Raluca Kisescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna pentru HOSPICE Casa Sperantei

1,500 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt Raluca Kișescu.

 Au trecut șase luni de când viața fiecăruia dintre noi stă sub semnul imprevizibilului. S-au făcut glume, supoziții, meme-uri, previziuni. Dintre toate planurile mele, singurul care și-a urmat cursul în acest an a fost să alerg ca și cum aș mai avea competiții la care să mă înfrunt cu mine însămi.

M-am antrenat pentru un semi-maraton sub două ore, respectiv cu nouă minute mai puțin versus cel mai bun record al meu dintr-o competiție oficială. A fost alegerea mea de a mă distanța fizic și de a-mi menține forma fizică, dar mai ales mentală.

Pe data de 6 septembrie 2020, atunci când ar fi trebuit să aibă loc OMV Petrom Bucharest Half Marathon (amânat deja din luna mai), voi alerga în propria-mi competiție, încercând să șterg aceste nouă minute de pe ceas.

Mulțumesc tuturor celor m-au susținut pe parcursul ultimilor 3 ani cu donațiile lor. Vă rog și de data aceasta să încurajați încă o nebunie de-a mea cu o donație cât de mică pentru prietenii de la HOSPICE CASA SPERANȚEI. Pentru ei incertitudinea costă mai mult decât pentru noi toți.

 Pentru că ÎMPREUNĂ este antidotul anxietății, imprevizibilului și poate chiar și virușilor.   Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți

12 Donatii

Anonymous

200 RON
Multumesc pentru ca ma ajuti sa nu uit ce e mai important intr-o prietenie❤️
15 Sep 2020
07 Sep 2020
Felicitări Raluca pentru inițiativă!
07 Sep 2020
07 Sep 2020
Spor!
07 Sep 2020
Go, Raluca! ❤️
06 Sep 2020

Anonymous

100 RON
06 Sep 2020
Ești o sursa de inspirație de când te-am întâlnit! Bravo, Raluca!
06 Sep 2020
Ralu, pt ca ma inveti sa fiu mai buna ca om si ca profesionist voi fi mereu alaturi de tien
06 Sep 2020
Tu ramai o inspiratie mereu, indiferent de vremuri, draga Raluca Kisescu! Felicitari! Tin pumnii!❤
05 Sep 2020
Bravo Ralu! :*
05 Sep 2020
Stiu din propria experienta din ultima vreme cat este de greu pentru bolnavii oncologici. Succes Raluca!
05 Sep 2020