Diana Marinas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou

800 RON Donatii stranse
53.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea primesc multe întrebări ce îmi doresc... și aproape de fiecare data nu știu ce sa spun.

Anul asta am găsit răspunsul perfect: vreau sa ajut, așa ca îmi donez ziua de naștere către o cauza in care cred cu toată puterea - Hospice Casa Sperantei.

Haideți sa facem bine împreuna !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

ELENA TUTUNARU

150 RON
La mulți ani fericiți!
23 Oct 2020
La multi ani! Multa sanatate si succes in tot ceea ce iti propui!
22 Oct 2020

Luke, Monica & Dan

200 RON
La Multi Ani, Diana ! ❤️
22 Oct 2020
22 Oct 2020
La Multi Ani floare frumoasa si generoasa!!
22 Oct 2020