Andreea David - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou!

362 RON Donatii stranse
72.4% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De 8 ani îmi dăruiesc timpul și energia persoanelor cu diagnostic incurabil, anul acesta îmi doresc să le dăruiesc ziua mea. Astfel, vă rog ca toate cadourile, buchetele de flori și urările să se transforme în donații pentru HOSPICE Casa Speranței. Orice donație, cat de mică , contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

10 Donatii

Horia

50 RON
Un dar cât o lume, o lume cât un nou început! Felicitări Andreea și... la multe astfel de zile de naștere! 💐
17 Jan 2021
La multi ani!
05 Jan 2021
La mulți ani!
04 Jan 2021

AD

32 RON
La multi ani!
03 Jan 2021

Toby David

30 RON
Ham, ham, ham, Te puuuup...
03 Jan 2021
La mulți ani Andreea!
03 Jan 2021

Diaconu Mircea Rares

50 RON
La mulți ani Andreea!
03 Jan 2021

Sorin David

50 RON
La mulți ani Andreea!
03 Jan 2021

Anonymous

30 RON
La mulți ani! 💐
03 Jan 2021

Anonymous

30 RON
La mulți ani!
03 Jan 2021