Cel mai frumos cadou!

 

Dănuț Stanciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Şi eu ajut ca impactul războiului asupra mediului și sănătății umane să fie reduse. „Războiul este în mod inerent distructiv pentru dezvoltarea durabilă. Prin urmare, statele trebuie să respecte dreptul internațional care asigură protecția mediului în perioadele de conflict armat și să coopereze la dezvoltarea lui ulterioară, dacă este necesar.” – Declarația de la Rio din 1992

Folosirea armelor, distrugerea infrastructurii și a câmpurilor petroliere, incendiile provocate, mișcările de transport militar și pulverizarea cu substanțe chimice sunt toate exemple ale impactului distrugător pe care îl poate avea războiul asupra mediului. Aerul, apa și solul sunt poluate, oamenii și animalele sunt uciși iar în rândul celor încă în viață apar numeroase efecte negative asupra sănătății.

Prin donaţia voastră susţineţi partenerul Asociaţiei Preocupaţi de Viitor ca să ajute la rându-i Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei să cazeze şi să ofere toate utilităţile necesare a circa 40 de persoane care sunt refugiaţi ai războiului din Ucraina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În contextul războiului din Ucraina, vrem să ajutăm cum putem oamenii care fug să-și salveze viața din calea armelor. Astfel, la centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
19 Mar 2022