Și eu… ALERG PENTRU EI!

 

Horia Vătămanu-Coanta Fundația HOSPICE Casa Speranței

83.333333333333% Complete
500 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
4
Donații
3
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Revin cu drag la Crosul Hospice după absența motivată din 2023. Parcă a trecut o veșnicie de la competiția de acum doi ani, însă motivația a rămas la cote foarte ridicate... și nici nu poate fi altfel atât timp cât ALERG PENTRU EI! ❤️

Voi parcurge 18 km pe aleile minunatului munte Tâmpa, din mijlocul orașului Brașov, iar în demersul meu de a sprijini munca Hospice Casa Speranței îmi doresc să atrag cât mai mulți iubitori de bine. ?

Fie că veți alerga alături de mine / noi, fie că veți alege să mă / ne susțineți "din umbră", orice susținere financiară și / sau morală va prinde viață pe chipurile și în sufletele bolnavilor de toate vârstele care beneficiază de îngrijire paliativă din partea Hospice. ??


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Cursele crosului  Cursa SIT Romania 20 KM Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa. Cursa MIELE 10 KM Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașu

 

4 Donații

Andrei Iacob

100 RON
Sa aveți parte de multă energie si sa reușiți in tot ce v-ați propus!
01 Jul 2024

Cici 💋

100 RON
Ești cel mai bun !
23 Jun 2024

Anonymous

200 RON
21 Jun 2024

Anonymous

100 RON
“Run your own race, at your own pace!”
19 Jun 2024
Horia Vătămanu-Coanta : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Și eu… ALERG PENTRU EI!