Echipa PWN România - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Echipa PWN România, Moș Crăciun pentru pacienții Hospice

128 RON Donatii stranse
2.56% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dă valoare gândurilor bune

 

Cu ocazia petrecerii de Crăciun a PWN România, am hotărât să transformăm gândurile noastre bune de sărbători în ajutor pentru cei aflați la nevoie.

Așadar, vă propunem să contribuiți la o cauză minunată, care ajută copiii diagnosticați cu boli incurabile să trăiască cu demnitate până în ultima clipă.

Am ales HOSPICE pentru că ne impresionează puterea pe care o trezesc în pacienții lor și în familiile acestora și pentru că exemplul lor de compasiune și dăruire ne inspiră în fiecare zi.

Alege și tu să fii inspirat și donează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

#facemloc și pentru ei

Bolnavii de cancer au primit două lovituri în pandemie: o dată din cauza COVID, apoi pentru că au avut cu greu acces la îngrijirea de care au urgent nevoie.  Noul coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile și a afectat întreaga societate, însă în același timp a schimbat radical activitatea spitalelor care nu tratează Covid-19, iar pentru pacienții oncologici povara unei boli incurabile a fost și mai grea.

De aceea, bolnavii de cancer sunt printre cei mai afectați în pandemie. Diagnosticul întârzie, iar îngrijirea de care au nevoie este amânată sau chiar anulată. Bolnavii incurabili au devenit, “ceilalți”, pacienții despre care se vorbește mai puțin,  pentru care se donează mai puțin, care sunt ajutați mai puțin.

Pacienții incurabili au nevoie de noi, mai mult ca oricând. Listele de așteptare sunt cumplit de lungi. Cererea era uriașă și înainte – există peste jumătate de milion de pacienți oncologici în evidența medicilor de familie – însă în pandemie solicitările au crescut dramatic. HOSPICE Casa Speranței lansează, din nou, un apel public în numele pacienților oncologici: #facemloc și pentru ei.

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

2 Donatii

Anonymous

53 RON
23 Dec 2020

Anonymous

75 RON
23 Dec 2020