Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2024
Cursele crosului  Cursa SIT Romania 20 KM Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permi
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Bucharest 10K GRAND PRIX ~ 2024

BCR Bucharest 10K GRAND PRIX este singurul eveniment de alergare nocturnă de 10km & 5km din România și unul dintre puținele din Europa, dedicat atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2024

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2024

 

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Hope on Wheels ~ 2024
Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai s
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Moș Crăciun Galantom ~ 2023

Galantom îți propune să îți donezi cadourile și să fii tu Moș Crăciun și Moș Nicolae pentru cei la care Moșul nu ajunge. Fă-ți pagină de Moș Galantom pe dar.galantom.ro!

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ We play for HOSPICE ~ 2023

Alătură-te nouă în această călătorie a speranței! Fii parte din a doua ediție a evenimentului caritabil "We Play for HOSPICE" și ajută-ne să facem o schimbare semnificativă în viețile celor care au mai mare nevoie.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2023

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Transmaraton ~ 2023
Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună,
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2023
Ediția din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, eveniment organizat de HOSPICE Casa Speranței, aduce la start un vis îndrăzneț: visul de a
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Bucharest 10K GRAND PRIX ~ 2023

Bucharest 10K GRAND PRIX urmează să fie singurul eveniment de alergare nocturnă de 10km & 5km din România și fiind unul dintre puținele curse nocturne din Europa, dedicat atât alergătorilor profesioniști, cât și celor amatori.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Hope on Wheels ~ 2023
Pentru al treilea an la rând, pregătim roțile să pornească spre speranță. Oriunde te-ai afla, în țară sau pe orice alt continent, pedalează
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2023

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!